Ongetemd feest ~ zaterdag 17 oktober 2015

Koop hier je tickets voor het feest >

De Kraaien komen met een nieuw nummer en video clip. Zij gaan met rollen heerlijk de zomer door. Een psychedelische clip geschoten in Californië. Bas Akkerman heeft de edit gedaan en heeft nog een aantal extra scenes toegevoegd. Het ziet er allemaal top uit en het is een steengoed nummer.

Gouden Award voor de Kraaien bij 3FM in de ochtendshow van Giel Beelen

‘Ik Vind Je Lekker’ is goud

Vanochtend verraste Giel Beelen in zijn ochtendshow van 3FM De Kraaien met een Gouden Award voor hun doorbraaksingle. ‘Ik Vind Je Lekker’ is meer dan 10.000 keer verkocht! Gefeliciteerd mannen!

Op Naar Glorie (foto Koen Veldman)

Ongetemd (foto Koen Veldman)

Bekijk hier alle foto’s van Koen Veldman.

De Kraaien, Leggende gelden (foto Ray Max)

De Kraaien (foto Ray Max)

Bekijk hier alle foto’s van Ray Max.

De Kraaien (foto Kasper van Steveninck)

Bekijk hier alle foto’s van Kasper van Steveninck.

Kraantje Pappie door het dak! (foto Frank van Westbroek)

Bekijk hier alle foto’s van Frank van Westbroek.

Ongetemd Pasen...

Komende zaterdag zijn we gewoon open met de Ongetemd winkel van 13.00 tot 17.00 uur. Je kan hier ook nog kaarten kopen (en nog veel meer moois) voor het komende Ongetemd feest, net als bij het Paard. Zondag, eerste Paasdag, zijn we gesloten. We hebben dan wel samen met alle Ongetemd feest artiesten wat leuks in petto… Houd die dag onze Ongetemd Facebook pagina en/of Twitter en die van alle Ongetemd artiesten in de gaten. Een vrolijk en Ongetemd Pasen toegewenst!

Ongetemd feest vrijdag 5 april 2013

We pakken uit op vrijdag 5 april in het Paard Van Troje in Den Haag. Een knal feest met een verrassende mix van artiesten, veel live muziek maar vooral ook Ongetemde feestvreugde.

Dit jaar maken we je lekker met in de grote zaal DJ Friss. The Dawn Patrol trapt vervolgens af met zijn klassieke surfsound om ons klaar te stomen voor de Haagse band Piñata met hun opzwepende songs en reggae beats. Als geboren feestganger laat Kraantje Pappie je alle hoeken van de zaal zien met zijn eigenzinnige teksten en harde beats. De Kraaien werden al eerder de hooligans van Den Haag genoemd, maar de krasse kraaien weten nu de rest van Nederland LEKKAH! te maken. Haal je maskers en opblaas attribuut maar uit het vet en maak je klaar voor een potje beestachtig springen en zweten. Daarna is het gelijk door met een portie techo, electro en house voorgeschoteld door DJ Remy. Aan Monkey Miracular dit keer de eer om met hun rouwe drum ’n bass de zaal een laatste keer volledig en op zijn kop te zetten. VJ Frissetypes verzorgt de meest vette grafische plaatjes tijdens deze te gekke avond. En met Dennis Weening als host weet je zeker dat je jouw favoriete act niet mist!

In de kleine zaal gaan de voeten van de vloer wanneer DJ Winchester zijn sounds de zaal in gooit. Wat te verwachten? Trash electro, metal, dubstep en hier en daar wat hip hop invloeden. Dikke beats dus die je tot op het bot voelt en je geest in het diepe gooien. Om de kleine zaal een groot dance bolwerk te maken, verleid VJ Vissen je ogen met beelden van de aller sickste snowboard, skate en surf shots.

Genoeg redenen dus om in te stappen op vrijdag 5 april aanstaande in het Paard van Troje voor alweer een memorabele Ongetemd avond!

Kaarten 15 euro (exclusief servicekosten) zijn te koop via de website en dagkassa van het Paard Van Troje, www.paard.nl en onze eigen Ongetemd winkel op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, gelegen aan de Hellingweg 123 op Scheveningen.

Foto’s: Carl Thomsen

Zo stonden ze jaren terug in onze Ongetemd garage de tent af te breken, en nog vele Ongetemd feestjes daarna, nu staan ze in de container van 3 On Stage tijdens Noorderslag. Iedereen gaat nog steeds los. Ja, we zijn best trots op De Kraaien.

Hierboven een sfeerimpressie van toen, hieronder de complete registratie van hun optreden tijdens Noorderslag. Lekkah!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

En wie had Giel vanochtend op bezoek? De Kraaien. Hop, hop, hop!

Onze ongetemde Kraaien vliegen uit. We komen ze in één keer overal tegen; Giel, de Belgische radio en tv, 538, Top40, Coen en Sander, binnenkort het glazen huis en nog veel meer. We zijn benieuwd waar het naar toe gaat. Even een kleine update van hun laatste avonturen. We namen daarvoor even contact op met één van de drie rare vogels, Neurbel El Halt;

 “We veroveren met de classic hit ‘Ik vind je lekker‘ vanuit de kust in 1 klap de oost en zuid kust van de lage landen. Pralinéetje kick flip airtime geZET. Je kan ons vanavond zien bij Toppop3 op Ned 3 om 19:55 waar we tevens te horen zullen krijgen hoe onze track in de charts staat. Komende tijd zullen de bomen verzameld worden op de verzamelplek, we zijn benieuwd hoe groot het vuur wordt.”